Amanda Hanemaaijer

psychomotorischetherapie_bigIk ben Amanda Hanemaaijer, psychomotorisch therapeut. Samen met Sonja Hanemaaijer heb ik Zonkinderen opgericht. Bij Zonkinderen helpen wij kinderen op zoek te gaan naar hun eigen kracht en talenten, zodat zij om leren gaan met situaties die op hun pad komen. Kinderen leren door kijken, ervaren en nadoen. Het accent bij Zonkinderen ligt op ervarend leren door middel van sport, spel en creativiteit.

Alle kinderen/jongeren met of zonder diagnose kunnen bij ons terecht. Voorbeelden zijn: onbegrepen lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn, emotionele problemen, faal(angst), overgevoeligheid (harde geluiden, aanraking), gedragsproblemen, hyperactiviteit, autisme etc. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van zelfvertrouwen. We werken vanuit het gehele systeem met ouders/verzorgers en bijvoorbeeld de leerkracht op school.

De praktijk is gevestigd in Naaldwijk, gemeente Westland. De therapieën vinden plaats in een gymzaal dichtbij de leefomgeving van het kind of de jongeren.

 

Contact gegevens

Naam praktijk:
Zonkinderen
Telefoonnummer:
+31(0)639756534
Website:
zonkinderen.nl
Locatie
Westland

    Je naam *

    Je e-mail *

    Je telefoonnummer

    Je bericht *

    * = verplichte velden